Upišite naziv države, grada, ili čak ime vile, hotela i kao rezultat pretrage dobićete sve željene podatke na jednoj stranici. Možete pretražiti kompletnu ponudu 90 najpoznatijih turističkih agencija u Srbiji sa kojima sarađujemo.Vila MARIJA - Bela Crkva


Vila Marija predstavlja jednu od interesantnijih ponuda smeštaja u Beloj Crkvi, jer se nalazi između dva najposećenija belocrkvanska jezera - Gradskog i Vračevgajskog.

U vili je obezbeđen smeštaj u novim i komforno uređenim sobama, sa dva, tri ili četiri kreveta. Svaka soba poseduje svoje kupatilo, TV i balkon. U okviru kompleksa "Vila Marija" nalazi se i sala za seminare i proslave sa kapacitetom do 80 osoba, letnjikovac koji je na usluzi za korišćenje svim posetiocima vile, kao i CremCaffe kafić koji radi 8-22h. Preko pute vile nalazi se restoran sa velikom ponudom raznovrsnih jela, a nedaleko od vile smešteni su i teniski i drugi tereni za razonodu i sportske aktivnosti.

Novina od sezone 2011. je i mogućnost rentiranja bicikala kao i ponuda interesantnih izleta za one koji bi voleli da obiđu ovaj deo Vojvodine (obilazak Vršaca, tvrđave Ramu, poseta Viminicijumu itd.). Do samih kupališta, na nekom od posećenijih jezera, potrebno Vam je manje od 5 minuta hoda.


Za više informacija i cene pozovite "Andrijatic Travel": 013/851-460 ili 062/12-00-900.