Upišite naziv države, grada, ili čak ime vile, hotela i kao rezultat pretrage dobićete sve željene podatke na jednoj stranici. Možete pretražiti kompletnu ponudu 90 najpoznatijih turističkih agencija u Srbiji sa kojima sarađujemo.
LETO U BELOJ CRKVI


Bela Crkva leži u lepoj i prostranoj kotlini reke Nere, na krajnjem jugoistoku Vojvodine. Oivičena je ograncima Karpatskih planina, a otvorena prema zapadu ka Panonskoj niziji. Udaljena je od Beograda nešto manje od 100 kilometara. U neposrednoj blizini grada nalaze se vodeni tokovi Dunava, Nere, Karaša, Kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i više kristalno čistih jezera pa Belu Crkvu nazivaju još i "Vojvođanska Venecija".


Grad je dobio ime po jednoj staroj crkvici na koju su naišli prvi naseljenici. Na samo 15 kilometara od grada nalazi se Deliblatska peščara, jedinstveni peščani teren u Evropi, poznato izletiste i lovište za krupnu divljač. Ovo područje ima umereno-kontinentalnu klimu (panonska klima) a temperature variraju zimi od -5 do +10, dok su letnja variranja od +23 do +35 stepeni celzijusa. Od vetrova duva košava. Merenjima je utvrđeno da je Bela Crkva jedan od najsunčanijih gradova u Srbiji.


 

Promotivni video Turističke organizacije Bela Crkva

 

 

Bela Crkva poznata je kao turistički grad koji svojom živopisnom okolinom, predivnim jezerima, fasadama baroknog stila, parkovima, čuvenim "Karnevalom Cveća", kvalitetnim vinima i voćem privlači mnogobrojne turiste. U samom gradu i okolini ne postoji "zagađivačka" industrija te se može svrstati u ekološki čisto područje.


 

SMEŠTAJ U BELOJ CRKVI


Turistička agencija "Andrijatic Travel" Vam u okviru ovogodišnje ponude za letovanje u Beloj Crkvi može ponuditi smeštaj u čak trinaest smeštajnih objekata. Na raspolaganju su vam: Vila Ljiljana, Vila Marija, Vila Jezero, Vila Oaza, Vila Laguna, Vila Nera, Vila Goca, Vila Idila, Vila Andrea, kompleks apartmana Rafaelo, TEDU Apartmani, smeštaj Ćane kao i bungalovi na samoj obali jezera.


(Kliknite na mapu da je uvećate)