Upišite naziv države, grada, ili čak ime vile, hotela i kao rezultat pretrage dobićete sve željene podatke na jednoj stranici. Možete pretražiti kompletnu ponudu 90 najpoznatijih turističkih agencija u Srbiji sa kojima sarađujemo.Vila LAGUNA - Bela Crkva


Vila Laguna u Beloj Crkvi poseduje osam soba od kojih su dve dvokrevetne, tri trokrevetne i dve četvorokrevetne kao i dvokrevetnu sobu sa djakuzi kadom. Svaka soba poseduje kupatilo, klima uredjaj, TV, telefon i terasu.

Kapacitet bašte restorana Laguna, koju krasi fontana je 70 mesta. U večernjim časovima možete uživati u prijatnom ambijentu uz muziku uživo. Vila Laguna poseduje i odvojenu baštu sa letnjim tuševima koja je na raspolaganju gostima vile.

Restoran poseduje dve sale od kojih je jedna za ručavanje. Ukupan kapacitet restorana je 60 mesta. Restoran nudi bogat meni. Na meniju se mogu naći riblje i druge čorbe, specijaliteti sa roštilja, rečne i morske ribe, piletina i razna kuvana jela. U okviru restorana je i parking (od 15 mesta).

Restoran Laguna se nalazi izmedju dva najatraktivnija belocrkvanska jezera. Od centra grada udaljen je 1200m. Područje Bele Crkve je najlepši deo Banata i idealno je dobar za odmor uz kupanje na biserno čistim jezerima, sportove na vodi, lov na izuzetno atraktivnim lovištima i ribolov.


Za više informacija i cene pozovite "Andrijatic Travel": 013/851-460 ili 062/12-00-900.